Вести

САРАДЊА ИЗМЕЂУ ГРАДА ШАПЦА И ТЕЛЕКОМА

4. новембар 2020.

Градоначелник Шапца др Александар Пајић састао се са извршним директором за технику Телекома, Ђорђем Маровићем, у Дуњића кући. Тема састанка била је унапређење и ширење оптичке мреже у Шапцу.

,,Данас је, након две године, поново одржан састанак са извршним директором за технику Телекома. Разговор је враћен на почетак јер Телеком није наишао на разумевање тадашње власти у Шапцу која се тицала ширења услуга према нашим корисницимa, а то cy оптичко повезивање свих домаћинстава и бржи проток како телевизијских, тако и интернет садржаја”, изјавио је градоначелник.

Како истиче др Пајић, град Шабац ће се трудити да што више доприноси интересу својих суграђана.

,,Данас смо разговарали које су могућности Градске управе града Шапца у наредном периоду како бисмо овој инвестицији, која је вредна четири милиона евра, а које је Телеком спреман да уложи у наредном периоду, са своје стране, са разним дозволама, изашли у сусрет и омогућили нашим суграђанима квалитетан и најбржи проток информација, како за мобилне мреже, тако и за телевизијске пријемнике”, додао је градоначелник.

Састанку су, уз градоначелника и извршног директора за технику Телекома, присуствовали и Бобан Бирманчевић, народни посланик, и Дејан Крговић, руководилац у извршној јединици Телекома у Шапцу.