Вести

ПАЈИЋ ПРЕУЗЕО КЉУЧЕВЕ ГРАДА, ОДРЖАНА ПРВА СЕДНИЦА ВЕЋА

23. октобар 2020.

Нови градоначелник Шапца др Александар Пајић и заменик градоначелника Блажа Кнежевић, који су изабрани јуче на конститутивној седници градског парламента, преузели су данас у 7.30 часова симболично кључеве града у просторијама Градске управе у згради Међуопштинског историјског архива.

Иако је дан раније био уредно позван и потврдио пријем позива, бивши градоначелник Небојша Зеленовић није дошао да обави примопредају дужности, а на послу се, такође, није појавио нико од његових досадашњих сарадника на челу градске власти.

Градоначелник Пајић одржао је у 8 часова прву седницу са новоименованим члановима Градског већа, на којој су договорени правци и динамика будућих активности.

После седнице Градског већа, градоначелник Пајић и заменик градоначелника Кнежевић су посетили запослене у згради Градске управе у Господар Јевремовој улици.

За 13.30 часова градоначелник Александар Пајић је заказао седницу са директорима здравствених установа у граду: дирекором Завода за јавно здравље др Бранком Вујковићем, директором Опште болнице др Слободаном Поповићем, директорком Дома здравља др Јасмином Станковић и директорком филијале РФЗО Јеленом Павловић поводом епидемиолошке ситуације у Шапцу.