Помоћници градоначелника

Владимир Мићић, помоћник градоначелника за послове сарадње са малим и средњим предузећима.


Владимир Мићић рођен је 16. марта 1983. године у Шапцу. По занимању је дипломирани економиста. Средњу медицинску школу завршио је у Шапцу. Дипломирао је на Факултету пословне економије Универзитета Educons у Сремској Каменици 2013. године. Од 2006. године стицао је искуства у приватном сектору у области рачуноводста и књиговодствених услуга. Након завршетка факултета радио је на позицијама финансијског консултанта менаџера и саветника у више приватних компанија. Ради као стручни консултант и заступник за стране инвестиције. Говори енглески језик. Ожењен, отац двоје деце.

 

Дејан Марковић, помоћник градоначелника за питања из области комуналне уређености градско-приградског и сеоског подручја

Дејан Марковић рођен је 14.4.1981. у Шапцу. Средњу медицинску школу “Др Андра Јовановић” завршио је у родном граду, а Филозофски факултет Универзитета у Београду, одсек историја. Запослен је у Геронтолошком центру Шабац. Функцију председника Управног одбора Дома здравља “Др Драга Љочић” у Шапцу, обављао је од 2015. до 2016. године, а председника Надзорног одбора Центра за социјални рад од 2016. до 2020. године. Помоћник градоначелника града Шапца је од 2016. године.