Vesti

ZAVRŠENI RADOVI NA UREĐENJU ČETIRI ULICE, PLATOA ISPRED DOMA KULTURE I RASKRSNICE U KASARSKIM LIVADAMA

29. septembar 2023.

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić posetio je danas Mesnu zajednicu Kasarske Livade, gde je obišao završne radove na asfaltiranju četiri ulice, rekonstruisanu raskrsnicu na potezu ulica Dalmatinske i Stefana Prvovenčanog, i plato ispred Doma kulture koji je dobio potpuno novo ruho uz 14 parking mesta.

,,Jednaki uslovi za život u svim delovima na teritoriji grada, to je ono za šta se borimo. U Mesnoj zajednici Kasarske Livade završili smo radove na asfaltiranju četiri ulice. Reč je o ulicama Ljubormira Pavlovića, Nova 33, Nova 49 i Tanaska Rajića koje nikada nisu imale asfalt, a za čije asfaltiranje smo izdvojili oko 15 miliona dinara. Takođe, završili smo i radove na rekonstrukciji raskrsnice na potezu ulica Dalmatinske i Stefana Prvovenčanog, kao i radove na uređenju platoa ispred Doma kulture sa novih 14 parking mesta i za ovu namenu iz gradskog budžeta izdvojeno je ukupno sedam miliona dinara“, istakao je Pajić i naveo u toku radovi na izgradnji trotoara na Letnjikovcu u dužini 1000 metara, te da ih očekuje veliki posao na uređenju putne infrastrukture u Varni, Pocerskom Metkoviću, ali i na rekonstrukciji Savske ulice.

,,Kod nas nema politike ,,dinar na dva”. Realizujemo sva obećanja zahvaljujući dobrom poslovanju grada i bez dinara ulaganja naših sugrađana. Nastavljamo da ulažemo u Šabac i da od njega stvaramo grad budućnosti!“, poručio je gradonačelnik.