Vesti

USPEŠAN NASTAVAK SARADNJE SA KOMPANIJOM JAZAKI

17. februara 2021.

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić danas se sastao sa predstavnicima kompanije Jazaki, sa Andreasom Di Većeom, potpredsednikom proizvodnje i logistike i šefom prodaje Jazaki Evropa, sa kojim je razgovarao o nastavku uspešne saradnje između Grada Šapca i ove kompanije.

,,Razgovarali smo o nastavku petogodišnjeg ugovora ove kompanije u našem gradu, o ulaganju u obuku zaposlenih i stvaranju kvalifikovane radne snage u našem Trening centru na Letnjikovcu. Ti novi lideri treba da u budućnosti budu menadžment kompanije. Rukovodioci ovog giganta istakli su da u narednih 15 godina vide Šabac kao grad Jazakija. Radujem se što će ova kompanija nastaviti da posluje u našem gradu i da zapošljava veliki broj sugrađana. Grad Šabac će učiniti sve da se smanji stopa nezaposlenosti”, istakao je gradonačelnik Pajić.

Sastanku su u ime Grada Šapca prisustvovali i Blaža Knežević, zamenik gradonačelnika, Nemanja Pajić, predsednik Skupštine grada Šapca i Živan Bajić član Gradskog veća zadužen za privredu. U ime kompanije Jazaki, sastanku su prisustvovali i Turgut Korkut, generalni menadžer Jazakija u Šapcu, Vladimir Janković, menadžer finansija, Miloš Davidović, regionalni menadžer ljudskih resursa i Nemanja Đurđević, menadžer ljudskih resursa.