Вести

УСПЕШАН НАСТАВАК САРАДЊЕ СА КОМПАНИЈОМ ЈАЗАКИ

17. фебруара 2021.

Градоначелник Шапца др Александар Пајић данас се састао са представницима компаније Јазаки, са Андреасом Ди Већеом, потпредседником производње и логистике и шефом продаје Јазаки Европа, са којим је разговарао о наставку успешне сарадње између Града Шапца и ове компаније.

,,Разговарали смо о наставку петогодишњег уговора ове компаније у нашем граду, о улагању у обуку запослених и стварању квалификоване радне снаге у нашем Тренинг центру на Летњиковцу. Ти нови лидери треба да у будућности буду менаџмент компаније. Руководиоци овог гиганта истакли су да у наредних 15 година виде Шабац као град Јазакија. Радујем се што ће ова компанија наставити да послује у нашем граду и да запошљава велики број суграђана. Град Шабац ће учинити све да се смањи стопа незапослености”, истакао је градоначелник Пајић.

Састанку су у име Града Шапца присуствовали и Блажа Кнежевић, заменик градоначелника, Немања Пајић, председник Скупштине града Шапца и Живан Бајић члан Градског већа задужен за привреду. У име компаније Јазаки, састанку су присуствовали и Тургут Коркут, генерални менаџер Јазакија у Шапцу, Владимир Јанковић, менаџер финансија, Милош Давидовић, регионални менаџер људских ресурса и Немања Ђурђевић, менаџер људских ресурса.