Вести

СВЕТСКИ ШАМПИОН БИГФУТ СИЛВА ВАКЦИНИСАО СЕ У ШАПЦУ

14. јун 2021.

Данас се у Шапцу у сали Економске школе ,,Стана Милановић” Фајзеровом вакцином вакцинисао велики светски шампион, који је синоћ наступао на 9. Мегдану, Бразилац Бигфут Силва. Такође, вакцинисали су се и његова супруга и тренер. Градоначелник Шапца др Александар Пајић овом приликом истакао је како је држава Србија обезбедила довољан број вакцина не само за грађане Србије, већ и за госте који желе да се вакцинишу у нашој земљи.

,,Од Бигфут Силве смо чули да се на вакцину у Бразилу дуго чека. То говори колико је Србија јака јер је захваљујући председнику Александру Вучићу и Влади РС обезбедила довољан број вакцина не само за своје држављане, него и за госте Србије који желе да се вакцинишу у Републици Србији. Ако велики светски шампиони могу да се вакцинишу у нашој земљи, то треба да ураде и сви наши суграђани. Полако се враћамо у нормалне животне токове, зато апелујем на све који нису, да искористе могућност да изаберу вакцину коју желе да приме, како бисмо што пре у потпуности победили пандемију”, рекао је градоначелник Шапца др Александар Пајић.

Антонио Бигфут Силва захвалио се граду Шапца на гостопримству.

,,У Бразилу се дуго чека на вакцине, није као код вас, нарочито с обзиром на наше године. Као дугогодишњи спортиста и шампион желим да кажем да је изузетно битно вакцинисати се. То је важно не само за нас спортисте, него за све људе, и младе и старе. Сви се морамо прикључити акцији вакцинације јер само захваљујући вакцинама можемо ићи даље у живот”, рекао је Бигфут Силва.