Vesti

RADOVI NA REKONSTRUKCIJI PUTA OD ŠAPCA DO SOKINE KAFANE

7. novembar 2023.

U toku su radovi na rekonstrukciji puta od kružnog toka na ulasku u Majur iz pravca Šapca Ulicom Svetog Save i nastavkom Ulice vojvode Putnika do Sokine kafane. Put se radi u etapama, skinut je deo asfalta na potezu od kružnog toka do centra sela, a zatim se radovi nastavljaju do Sokine kafane. Radove je obišao Predsednik privremenog organa grada Šapca dr Aleksandar Pajić.

,,Na zahtev predsednika Srbije Aleksandra Vučića ovde se rekonstruiše deonica duga 4,3 kilometara. Vrednost investicije je 200 miliona dinara, a izvođač radova je Preduzeće za puteve ,,Valjevo”. Pored ovog puta koji država radi, Grad Šabac će urediti centar Majura. Ovo je jedna od najvećih mesnih zajednica na teritoriji grada i meštani zaslužuju da imaju kvalitetnu putnu infrastrukturu i normalne uslove za život”, rekao je Aleksandar Pajić.

Pajić je rekao da sa ponosom mogu da kažu da svaka predsednikova reč ima težinu, jer sve ono što obeća i realizuje.

,,Država počinje da radi i putni pravac od Šapca do Tekeriša u dužini 27,5 kilometara. Plan je da u narednom periodu uradimo novih 150 kilometara putne mreže. Sve što smo obećali biće urađeno”, kaže Pajić.