Вести

ПРВОГ КУПАЛИШНОГ ДАНА НА ШАБАЧКИМ ОТВОРЕНИМ БАЗЕНИМА ПРЕКО 1300 КУПАЧА

27. јула 2022.

Градоначелник Шапца др Александар Пајић је са државним секретаром у Министарству омладине и спорта Миланом Савићем и помоћником министра Дарком Удовичићем обишао комплекс отворених базена у Шапцу. Овом приликом, градоначелник Пајић је истакао да је срећан када види базене пуне задовољних суграђана.

,,Велика ми је част што сам данас показао овај велелепни спортски комплекс представницима Министарства омладине и спорта. Први дан купалишне сезоне и одмах огромно интересовање наших суграђана. Чак 1300 купача данас је спас од врућине пронашло на нашим базенима. То показује да смо урадили праву ствар. Поносан сам на вас, ваше стрпљење и оно што обећавам и у наредном периоду је да ће градска власт наставити да ради у корист свих грађана Шапца. Ово је прелепа слика коју шаљемо из Града Шапца и позивам све суграђане, али и све госте који долазе у Шабац да посете шабачке отворене базене и да уживају у обвом прелепом комплексу”, рекао је градоначелник Пајић.

Милан Савић, државни секретар у Министарству омладине и спорта похвалио управу града Шапца, градоначелника и цео његов тим на овако изврсном пројекту који је коштао преко 3,3 милиона евра издвојених из буџета Града Шапца.

,,То нам даје до знања да је Град Шабац један од градова који највише улаже у спортску и омладинску инфраструктуру. Начин на који се Град Шабац бави младима и спортом користићемо као пример добре праксе. Велика похвала за град, пре свега за средства издвојена из сопственог буџета, али и за истрајност да нешто овако буде завршено у рекордном року на добробит свих суграђана”, рекао је Милан Савић.