Вести

ПРЕДСТАВЉАЊЕ ВОЛОНТЕРА КРОЗ ПРЕДСТАВУ ,,КАКО ЈЕ ДОБРОТА СПАСИЛА УСКРС“

29. априла 2021.

Група волонтера Канцеларије за младе града Шапца, представила се вечерас у великој сали Културног центра, кроз представу ,,Како је доброта спасила Ускрс“. У оквиру представе изведене су: анимација и илузија (кроз циркуске уметности), рецитација ,,Ускршње јутро“, а присутни су имали прилику да уживају и у сјајном вокалу Бојане Митровић, уз пратњу гитаре.

– Желели смо да поводом најрадоснијег хришћанског празника Ускрса представимо активности наших волонтерa. Oд укупно 20 волонтерa, у програму је учествовало 14. Током протекла два и по месеца, састајали смо се три пута недељно и учестовали у припремама. У индивидуалним и групним разговорима бавили смо се интересовањима младих, њиховим жељама и активностима. Због тога ми је драго што смо на овај начин имали прилику да покажемо наше активности. Приказана је веома поучна прича, а волонтери су дали свој максимум, да све ово изгледа онако како смо и замислили – рекла је Мирјана Јањић, координатор Канцеларије за младе града Шапца.

Волонтери који су учествовали у овом програму своје искуство описују као веома захтевно, занимљиво, подстицајно, али и изазовно.

Представи су присуствовали  Риста Ристић, шеф кабинета градоначелника и члан Градског већа за културу и информисање, Мирољуб Мијушковић.

Због тренутне епидемиолошке ситуације представи је присуствовао ограничен број људи.