Вести

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ У ДОБРИЋУ НАЈАВИО НОВЕ ПРОЈЕКТЕ ЗА ШАПЧАНЕ

22. мај 2021.

Председник Републике Александар Вучић, заједно са министром финансија Синишом Малим и министром грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томиславом Момировићем, данас је посетио село Добрић. Недавно је на овом делу територије града Шапца асфалтирана деоница пута Шабац – Богосавац – Добрић – Цуљковић – Радовашница у дужини од 19,2 километра. Ова инвестиција вредна је 366 милиона динара и финансирана је средствима Путева Србије.

Приликом посете, председник Вучић обећао је изградњу пута кроз Маове у дужини од 3,3 километра, израду пројекта канализационе мреже, чија ће покривеност са првобитно планираних 60 одсто бити увећана на 80 одсто подручја града Шапца, а отпочеће и припрема пројекта за ширење водоводне мреже. Председник Вучић истакао је да ће се радити комплетан асфалт, најбољи могућ, и да садашња Србија мора да се разликује од оне у којој је постојало крпљење рупа на путевима. Градоначелник Шапца др Александар Пајић захвалан је председнику Вучићу на посети и несебичној подршци коју пружа грађанима Србије.

,,Сарадња са председником Александром Вучићем и министрима у Влади Републике Србије интензивирана је у последњих неколико месеци. У рекордном времену и врхунским квалитетом урађен је пут на деоници Шабац – Богосавац – Добрић – Цуљковић – Радовашница у дужини од 19,2 километра, и то је тек почетак.

Својим доласком у Добрић, председник Вучић обећао је наставак радова на путној инфраструктури, али нагласак је на водоводној и канализационој мрежи.

Хвала председниче, што делима показујемо да нам је интерес грађана на првом месту! Живео Шабац, живела Србија”, истакао је градоначелник Пајић.