Vesti

PAJIĆ PREUZEO KLJUČEVE GRADA, ODRŽANA PRVA SEDNICA VEĆA

23. oktobar 2020.

Novi gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić i zamenik gradonačelnika Blaža Knežević, koji su izabrani juče na konstitutivnoj sednici gradskog parlamenta, preuzeli su danas u 7.30 časova simbolično ključeve grada u prostorijama Gradske uprave u zgradi Međuopštinskog istorijskog arhiva.

Iako je dan ranije bio uredno pozvan i potvrdio prijem poziva, bivši gradonačelnik Nebojša Zelenović nije došao da obavi primopredaju dužnosti, a na poslu se, takođe, nije pojavio niko od njegovih dosadašnjih saradnika na čelu gradske vlasti.

Gradonačelnik Pajić održao je u 8 časova prvu sednicu sa novoimenovanim članovima Gradskog veća, na kojoj su dogovoreni pravci i dinamika budućih aktivnosti.

Posle sednice Gradskog veća, gradonačelnik Pajić i zamenik gradonačelnika Knežević su posetili zaposlene u zgradi Gradske uprave u Gospodar Jevremovoj ulici.

Za 13.30 časova gradonačelnik Aleksandar Pajić je zakazao sednicu sa direktorima zdravstvenih ustanova u gradu: direkorom Zavoda za javno zdravlje dr Brankom Vujkovićem, direktorom Opšte bolnice dr Slobodanom Popovićem, direktorkom Doma zdravlja dr Jasminom Stanković i direktorkom filijale RFZO Jelenom Pavlović povodom epidemiološke situacije u Šapcu.