Вести

ГРАДОНАЧЕЛНИК ПРИРЕДИО ПРИЈЕМ ЗА МЛАДЕ РУКОМЕТАШЕ ,,МЕТАЛОПЛАСТИКЕ“, ШАМПИОНЕ СРБИЈЕ

3. јул 2023.

У Градској кући уприличен је пријем за две генерације рукометаша ,,Металопластике“, тренере и руководство клуба, поводом освајања двоструке титуле шампиона Србије.

,,Срећан сам сваки пут када угостим наше младе спортисте, посебно када је повод освајање титуле шампиона државе. Резултати наших младих рукометаша ,,Металопластике“, који су се окитили титулом шампиона државе, у генерацијама 2008/2009. и 2010/2011. годишта, вредни су сваке пажње и драго ми је што су данас баш тим поводом, заједно са тренерима и руководством клуба били моји гости у Градској кући. Ово су историјски резултати клуба, јер никада две генерације нису биле државни шампиони у млађим категоријама“, истакао је градоначелник Шапца др Александар Пајић.

Честитајући младим рукометашима на фантастичним резултатима, градоначелник Пајић поручио је, да ће Град Шабац наставити да прати њихове такмичарске резултате, те да ће се потрудити да улагања у спорт у наредним годинама буду још већа. Градоначелник се овом приликом захвалио спортистима што на најбољи начин промовишу Шабац.

,,Пресрећан сам што смо враћaњем Спортске хале „Зорка“ учинили да спортисти имају велики број термина за тренинг и да од њих правимо велике рукометне шампионе. Радили смо доста и на довођењу стручњака који имају и европска искуства у свом раду да бисмо направили од „Металопслатике“ поново шампионску екипу, како млађу тако и сениорску. Сигуран сам да је после улагања Града Шапца, државе и спонзора и велике посвећености у раду руководства клуба, пред овом децом сјајна будућност“, навео је Пајић.