Vesti

GRADONAČELNIK PAJIĆ PRIMIO VATERPOLISTE VK ,,ŠABAC“ POVODOM OSVAJANJA TITULE PRVAKA SRBIJE

23. jun 2023.

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić primio je danas u Gradskoj kući vaterpoliste Vaterpolo kluba ,,Šabac“ generaciju 2009. godište i mlađe, njihove trenere i rukovodstvo kluba, povodom osvajanja titule prvaka Srbije.

,,Fantastičan je niz uspeha ovih mladih vaterpolista koji su posle trijumfa na Tomo turniru u Dubrovniku, i osvajanja titule šampiona Regionalne lige, osvojili i domaći šampionat pobedivši u finalu ekipu ,,Partizana“. Rezultati koji su postigli za kratko vreme dokazuju da naš grad ima šampionske timove, koji mogu uspešno da se takmiče na državnom nivou. Kontinuitet uspeha koji su ostvarili moguće je održati uz trud, rad, upornost, borbenost i dobru energiju, što su i potvrdili“, rekao je gradonačelnik Pajić i podsetio
da su prošle godine otvorili kompleks otvorenih bazena, te da su ove godine budžetom predvideli postavljanje balona iznad olimpijskog bazena, da toplom vezom povežu otvoreni i zatvoreni bazen.

,,Na ovaj način omogućićemo članovima kluba i sugrađanima da tokom cele godine koriste olimpijski bazen. Grad je uložio mnogo u sportsku infrastrukturu i u sportske kolektive i drago mi je da već vidimo i rezultate. Čestitam još jednom dečacima i želim im da vrlo brzo dođu do seniorskih ekipa i novih uspeha na ponos grada Šapca!“, dodao je Pajić.