Вести

ГРАДОНАЧЕЛНИК ПАЈИЋ ПРИМИО ВАТЕРПОЛИСТЕ ВК ,,ШАБАЦ“ ПОВОДОМ ОСВАЈАЊА ТИТУЛЕ ПРВАКА СРБИЈЕ

23. јун 2023.

Градоначелник Шапца др Александар Пајић примио је данас у Градској кући ватерполисте Ватерполо клуба ,,Шабац“ генерацију 2009. годиште и млађе, њихове тренере и руководство клуба, поводом освајања титуле првaка Србије.

,,Фантастичан је низ успеха ових младих ватерполиста који су после тријумфа на Томо турниру у Дубровнику, и освајања титуле шампиона Регионалне лиге, освојили и домаћи шампионат победивши у финалу екипу ,,Партизана“. Резултати који су постигли за кратко време доказују да наш град има шампионске тимове, који могу успешно да се такмиче на државном нивоу. Континуитет успеха који су остварили могуће је одржати уз труд, рад, упорност, борбеност и добру енергију, што су и потврдили“, рекао је градоначелник Пајић и подсетио
да су прошле године отворили комплекс отворених базена, те да су ове године буџетом предвидели постављање балона изнад олимпијског базена, да топлом везом повежу отворени и затворени базен.

,,На овај начин омогућићемо члановима клуба и суграђанима да током целе године користе олимпијски базен. Град је уложио много у спортску инфраструктуру и у спортске колективе и драго ми је да већ видимо и резултате. Честитам још једном дечацима и желим им да врло брзо дођу до сениорских екипа и нових успеха на понос града Шапца!“, додао је Пајић.