Vesti

GRADONAČELNIK PAJIĆ POZVAO ZAINTERESOVANE GRAĐANE I PREDSTAVNIKE EKOLOŠKIH UDRUŽENJA DA UČESTVUJU U JAVNOJ RASPRAVI 4. NOVEMBRA U CENTRU ZA STRUČNO USAVRŠAVANJE

27. oktobar 2022.

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić pozvao je sve zainteresovane građane i predstavnike ekoloških udruženja da zajedno sa predstavnicima Ministarstva zaštite životne sredine i kompanije ,,Eliksir Zorka“ učestvuju u argumentovanoj javnoj raspravi 4.11.2022. godine u 11.00 časova u Centru za stručno usavršavanje.

,,Ministarstvo zaštite životne sredine pozitivno je reagovalo na zahtev za održavanje javne rasprave koji sam uputio svim zainteresovanim građanima, ekološkim udruženjima, predstavnicima Ministarstva i kompanije ,,Eliksir Zorka”.

Na predlog Ministarstva zaštite životne sredine, dana 4.11.2022. godine sa početkom u 11.00 časova u prostorijama Centra za stručno usavršavanje, Ulica Nikole Tesle 1a na Letnjikovcu biće održana javna rasprava i prezentacija predmetne Studije o proceni uticaja na životnu sredinu projekta promene namene i adaptacije postojećih objekata u objekte za skladištenje opasnog i neopasnog otpada na katastarskoj parceli koja se nalazi u okviru kompleksa ,,Eliksir Zorka” .

Pozivam sve zainteresovane sugrađane i predstavnike ekoloških udruženja da učestvujemo zajedno u javnoj raspravi sa predstavnicima Ministarstva zaštite životne sredine i kompanije ,,Eliksir Zorka” kako bismo kroz argumentovanu raspravu došli do najboljeg rešenja“, naveo je gradonačelnik Pajić.