Вести

ГРАДОНАЧЕЛНИК ПАЈИЋ ПОЗВАО ЗАИНТЕРЕСОВАНЕ ГРАЂАНЕ И ПРЕДСТАВНИКЕ ЕКОЛОШКИХ УДРУЖЕЊА ДА УЧЕСТВУЈУ У ЈАВНОЈ РАСПРАВИ 4. НОВЕМБРА У ЦЕНТРУ ЗА СТРУЧНО УСАВРШАВАЊЕ

27. октобар 2022.

Градоначелник Шапца др Александар Пајић позвао је све заинтересоване грађане и представнике еколошких удружења да заједно са представницима Министарства заштите животне средине и компаније ,,Еликсир Зорка“ учествују у аргументованој јавној расправи 4.11.2022. године у 11.00 часова у Центру за стручно усавршавање.

,,Министарство заштите животне средине позитивно је реаговало на захтев за одржавање јавне расправе који сам упутио свим заинтересованим грађанима, еколошким удружењима, представницима Министарства и компаније ,,Еликсир Зорка”.

На предлог Министарства заштите животне средине, дана 4.11.2022. године са почетком у 11.00 часова у просторијама Центра за стручно усавршавање, Улица Николе Тесле 1а на Летњиковцу биће одржана јавна расправа и презентација предметне Студије о процени утицаја на животну средину пројекта промене намене и адаптације постојећих објеката у објекте за складиштење опасног и неопасног отпада на катастарској парцели која се налази у оквиру комплекса ,,Еликсир Зорка” .

Позивам све заинтересоване суграђане и представнике еколошких удружења да учествујемо заједно у јавној расправи са представницима Министарства заштите животне средине и компаније ,,Еликсир Зорка” како бисмо кроз аргументовану расправу дошли до најбољег решења“, навео је градоначелник Пајић.