Вести

ГРАДОНАЧЕЛНИК ПАЈИЋ ОБИШАО РАДОВЕ НА АСФАЛТИРАЊУ ДВЕ УЛИЦЕ У ПРЊАВОРУ

20. август 2021.

Градоначелник Шапца др Александар Пајић данас је обишао Прњавор где је у току асфалтирање Крфске улице дужине 400 метара и Улице краља Милутина у дужини од 250 метара. Вредност радова је 3,6 милиона динара. Извођач радова је предузеће ,,Југокоп-Подриње”, а средства су обезбеђена у буџету Града Шапца из повраћаја пореза на имовину грађана. Градоначелник Пајић истакао је да Град наставља са улагањем у путну инфраструктуру на територији Града Шапца.

,,Ово су приоритети Савета месне заједнице Прњавор и ми радимо на реализацији потреба наших суграђана. Циљ нам је равномеран развој и бољи живот свих наших суграђана. Радимо на томе да људима који живе на селу омогућимо што квалитетније услове, како би остали на својим имањима и допринели развоју целог краја. Сезона радова је у пуном јеку и очекује нас још много посла до њеног завршетка. У овом тренутку, Град Шабац је велико градилиште и трудићемо се да испунимо све захтеве месних заједница. Желимо да сви суграђани буду задовољни, да генерацијама које долазе омогућимо услове за квалитетан живот”, казао је Пајић.

Како истиче Живорад Васић, председник Савета месне заједнице Прњавор, асфалтирање улица у Прњавору доста значи због побољшања квалитета живота на сеоском подручју.

,,Драго ми је што је препознат квалитетан рад месне заједнице и што су средства из повраћаја од пореза усмерена на предлог месне заједнице. Ми смо мало амбициознија месна заједница. Не предајемо се. Желимо да проширимо водоводну мрежу, а у најави је постављање канализационе мреже, неколико тротоара, осветљење на неким местима”, рекао је Васић.

Нов асфалт у Крфској улици доста ће значити становницима те улице која је изгледала изузетно лоше.

,,Одавно никаквих санација овде није било, а улица је била у изузетно лошем стању. Надамо се да ће за неколико година цело село да има овако леп асфалт. За разлику од других улица у Прњавору, у нашој улици има доста деце. Са побољшањем услова живота на селу, надам се да ће што више младих остати на селу”, рекао је Жељко Мајсторовић, становник Крфске улице.