Vesti

GRADONAČELNIK PAJIĆ ČESTITAO BADNJI DAN I BOŽIĆ

6. januar 2023.

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić čestitao je Badnji dan i Božić svim pravoslavnim vernicima sa željom da radost Badnjeg dana i Božića ostane večna pobeda mira, zdravlja, ljubavi i uspeha, jer je to put do sveopšte sreće.

,,Svim pravoslavnim vernicima želim blagosloveno Badnje veče i srećan Božić, dobro zdravlje, ljubav, međusobno razumevanje i uvažavanje. U iščekivanju praznika rođenja Isusa Hrista, mislimo na one koji su nam najmiliji i zato je poruka mira, ljubavi, razumevanja i tolerancije, koju ovaj praznik nosi u sebi, važna svim građanima Šapca koji slave ovaj veliki praznik. U vreme Hristovog rođenja, kada smo više nego ikada okrenuti jedni drugima, porodica, prijatelji i zajednica u celosti, naš su najjači oslonac i podrška. To zajedništvo i povezanost izvor su snage i inspiracije da se suočimo s novim izazovima. U toj veri, želim da ovaj praznik svima ulije dodatnu energiju i ostvarenje planova u narednom periodu.

Neka radost Badnjeg dana i Božića ostane večna pobeda mira, zdravlja, ljubavi i uspeha, jer je to put do sveopšte sreće.

Mir Božji, Hristos se rodi“, rekao je Pajić.