Vesti

GRADONAČELNIK OBIŠAO ZAVRŠNE RADOVE NA ASFALTIRANJU ULICE STEFANA NEMANJE U PREDVORICI

7. avgust 2023.

Gradonačelnik Šapca, dr Aleksandar Pajić, obišao je danas završne radove na asfaltiranju Ulice Stefana Nemanje u Mesnoj zajednici Predvorica. Ova ulica, dugačka 1450 metara, po prvi put je dobila asfalt i od izuzetnog je značaja za meštane koji su na njeno asfaltiranje čekali više od 50 godina. Za ovu namenu Grad Šabac izdvojio je 14,5 miliona dinara.

Gradonačelnik je ovom prilikom najavio da će, takođe, u ovoj mesnoj zajednici i Ulica Alekse Šantića biti asfaltirana, i da bi radovi trebalo da budu završeni do kraja nedelje.

,,Pored ovih radova započeli smo radove i na uređenju Ulice Kostadinovića put. U narednim danima očekuju nas radovi u Cerovcu, Varni, Krivaji i Bukoru. Za nas nema razlike između građana koji žive u centru grada, prigradskim naseljima i selima. Važno nam je da svako mesto ima uređene puteve i da naši građani imaju normalne uslove za funkcionisanje. Trudimo se da nijedno mesto ne bude zaboravljeno,” rekao je Aleksandar Pajić.

Predsednik Mesne zajednice Predvorica, Mile Topuzović, rekao je da je prezadovoljan urađenim poslom. On je zahvalio Gradskoj upravi na čelu sa gradonačelnikom, što su nakon 65 godina čekanja dobili asfalt.

Zamenik predsednika mesne zajednice, Radiša Vasiljević, dodao je da je nemoguće rečima opisati značaj ovog puta za meštane.

,,Imam 64 godine i mislio sam da nikada neću dočekati da nam se asfaltira ulica. Išli smo po blatu moj otac, ja i moj sin. Mnogi su nam obećavali asfalt i zato nismo verovali da će se ovo ikada desiti. Ovo je prvo rukovodstvo koje je obećanje ispunilo”, kaže Vasiljević.