Вести

ГРАДОНАЧЕЛНИК ОБИШАО ЗАВРШНЕ РАДОВЕ НА АСФАЛТИРАЊУ УЛИЦЕ СТЕФАНА НЕМАЊЕ У ПРЕДВОРИЦИ

7. август 2023.

Градоначелник Шапца, др Александар Пајић, обишао је данас завршне радове на асфалтирању Улице Стефана Немање у Месној заједници Предворица. Ова улица, дугачка 1450 метара, по први пут је добила асфалт и од изузетног је значаја за мештане који су на њено асфалтирање чекали више од 50 година. За ову намену Град Шабац издвојио је 14,5 милиона динара.

Градоначелник је овом приликом најавио да ће, такође, у овој месној заједници и Улица Алексе Шантића бити асфалтирана, и да би радови требало да буду завршени до краја недеље.

,,Поред ових радова започели смо радове и на уређењу Улице Костадиновића пут. У наредним данима очекују нас радови у Церовцу, Варни, Криваји и Букору. За нас нема разлике између грађана који живе у центру града, приградским насељима и селима. Важно нам је да свако место има уређене путеве и да наши грађани имају нормалне услове за функционисање. Трудимо се да ниједно место не буде заборављено,” рекао је Александар Пајић.

Председник Месне заједнице Предворица, Миле Топузовић, рекао је да је презадовољан урађеним послом. Он је захвалио Градској управи на челу са градоначелником, што су након 65 година чекања добили асфалт.

Заменик председника месне заједнице, Радиша Васиљевић, додао је да је немогуће речима описати значај овог пута за мештане.

,,Имам 64 године и мислио сам да никада нећу дочекати да нам се асфалтира улица. Ишли смо по блату мој отац, ја и мој син. Многи су нам обећавали асфалт и зато нисмо веровали да ће се ово икада десити. Ово је прво руководство које је обећање испунило”, каже Васиљевић.