Вести

ЗАВРШЕНИ РАДОВИ НА АСФАЛТИРАЊУ 2,8 КИЛОМЕТАРА ПУТА У МЕТЛИЋУ

7. јула 2022.

Градоначелник Шапца др Александар Пајић данас је обишао завршне радове на асфалтирању 2,8 километара пута у Метлићу. Овом приликом градоначелник је истакао да је град Шабац, као и остатак Србије, велико градилиште када је реч о путној инфраструктури. 

,,Одавно је требало да мештани Метлића имају асфалтиран пут и тиме услове живота достојне 21. века. Овде смо асфалтирали три путна правца. Вредни домаћини из ових поцерских села сада ће новим путем моћи лакше да обављају своје послове чиме ће и њихов свакодневни живот бити олакшан. Пољопривреда је нешто без чега не можемо живети и зато ћемо нашим пољопривредницима обезбедити нормалне услове за останак на селу. Очекује нас још доста километара урађених путева. Наш је приоритет равномеран развој села и града. Хвала суграђанима на стрпљењу. Сви имају једнака права, а ми смо ту да испунимо оно што смо обећали. Желимо да генерацијама које долазе оставимо боље путеве и услове за квалитетнији начин живота”, казао је градоначелник Пајић.

Сретен Стевановић, мештанин Метлића, истакао је да овај пут повезује Неговановића и Илића малу са главним путем који иде од Волујца према путу Шабац – Црниљево.

,,Пут који смо дуго чекали, напокон је урађен. Последњих десет година нам је обећавано да ће пут бити асфалтиран, а то није остварено до данас. Ово је малски пут који повезује око 40-ак кућа. Захвални смо градској власти што нам је изашла у сусрет”, истакао је Сретен Стевановић.