Вести

У ГОРЊОЈ ВРАЊСКОЈ АСФАЛТИРАНО ПЕТ УЛИЦА УКУПНЕ ДУЖИНЕ 1800 МЕТАРА

7. јул 2023.

У Горњој Врањској завршени су радови на асфалтирању пет улица: Краља Милана, Његошевој, Господар Јевремовој, Церској и Синђелићевој. Укупна дужина изведених радова је 1800 метара, а вредност радова 17,5 милиона динара. Средства за ове нaмене опредељена су из буџета града Шапца. Градоначелник Шапца др Александар Пајић истакао је да је сезона асфалтирања у Шапцу у пуном је јеку, а радови теку планираном динамиком.

,, За 2,5 године асфалтирали смо око 90 километара путева у Мачви, Поцерини и Посавотамнави. Наш циљ јесу равноправни услови живота за грађане у граду и на селу, а добар и квалитетан пут један је од првих и основних предуслова за то. Сигуран сам да ће асфалтирање наведених улица у Горњој Врањској омогућити бројним породицама бољи живот и услове привређивања као темељ опстанка на селу”, казао је Пајић и истакао да Град Шабац наставља са инфраструктурним радовима који ће побољшати услове живота свих грађана.

,,Град Шабац поуздан је партнер свим својим месним заједницама. Нема узимања новца од грађана јер смо оснажили финансије и бринемо о сваком динару из буџета града. Понашамо се домаћински и не делимо грађане на привилеговане и оне који морају да плате за основне услове живота. Настављамо даље и резултати ће бити оно чему ће грађани давaти свој суд”, рекао је Пајић.

Ненад Стојићевић, председник Савета месне заједнице Горња Врањска захвалио се градоначелнику Шапца Александру Пајићу, као и својим сарадницима у Савету МЗ на заједничком залагању да асфалт стигне до сваке куће и истакао да је овим испуњен вишедеценијски сан мештана Горње Врањске.

,,Много нам значи асфалт у овим улицама. Тешко је било живети поред неасфалтираног пута, поготову када су лоши временски услови. У овим улицама живи доста деце која ће сада асфалтираним путем моћи да иду у школу. Сада ће све бити другачије”, рекао је Ненад Стојићевић.