Vesti

U GORNJOJ VRANJSKOJ ASFALTIRANO PET ULICA UKUPNE DUŽINE 1800 METARA

7. jul 2023.

U Gornjoj Vranjskoj završeni su radovi na asfaltiranju pet ulica: Kralja Milana, Njegoševoj, Gospodar Jevremovoj, Cerskoj i Sinđelićevoj. Ukupna dužina izvedenih radova je 1800 metara, a vrednost radova 17,5 miliona dinara. Sredstva za ove namene opredeljena su iz budžeta grada Šapca. Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić istakao je da je sezona asfaltiranja u Šapcu u punom je jeku, a radovi teku planiranom dinamikom.

,, Za 2,5 godine asfaltirali smo oko 90 kilometara puteva u Mačvi, Pocerini i Posavotamnavi. Naš cilj jesu ravnopravni uslovi života za građane u gradu i na selu, a dobar i kvalitetan put jedan je od prvih i osnovnih preduslova za to. Siguran sam da će asfaltiranje navedenih ulica u Gornjoj Vranjskoj omogućiti brojnim porodicama bolji život i uslove privređivanja kao temelj opstanka na selu”, kazao je Pajić i istakao da Grad Šabac nastavlja sa infrastrukturnim radovima koji će poboljšati uslove života svih građana.

,,Grad Šabac pouzdan je partner svim svojim mesnim zajednicama. Nema uzimanja novca od građana jer smo osnažili finansije i brinemo o svakom dinaru iz budžeta grada. Ponašamo se domaćinski i ne delimo građane na privilegovane i one koji moraju da plate za osnovne uslove života. Nastavljamo dalje i rezultati će biti ono čemu će građani davati svoj sud”, rekao je Pajić.

Nenad Stojićević, predsednik Saveta mesne zajednice Gornja Vranjska zahvalio se gradonačelniku Šapca Aleksandru Pajiću, kao i svojim saradnicima u Savetu MZ na zajedničkom zalaganju da asfalt stigne do svake kuće i istakao da je ovim ispunjen višedecenijski san meštana Gornje Vranjske.

,,Mnogo nam znači asfalt u ovim ulicama. Teško je bilo živeti pored neasfaltiranog puta, pogotovu kada su loši vremenski uslovi. U ovim ulicama živi dosta dece koja će sada asfaltiranim putem moći da idu u školu. Sada će sve biti drugačije”, rekao je Nenad Stojićević.