Вести

ПРИЈЕМ ЗА КАДЕТСКУ СЕЛЕКЦИЈУ ФК ,,МАЧВА“ У ГРАДСКОЈ КУЋИ

18. јун 2024.

Градоначелник Шапца др Александар Пајић и члан Градског већа за спорт и спортску инфраструктуру Миле Исаковић, приредили су данас у Градској кући, пријем за кадетску селекцију ФК ,,Мачва“, након што је освојила прво место у лиги Фудбалског савеза региона западне Србије, и пласирала се у Квалитетну лигу Србије – највиши ранг такмичења Фудбалског савеза Србије. Пајић је честитао фудбалерима, стручном штабу и управи клуба на успеху, и рекао да имају много разлога да буду поносни на ове дечаке који су уз предан рад, истрајност и упорност дошли до ових резултата и заслужено постали шампиони.

Он је појаснио да ће овај тим захваљујући овом пласману у следећој сезони играти са најбољим кадетима из Србије и то екипама ,,Звезде“, „Партизана“, ,,Војводине“.

,,Верујем да је то најбоља прилика да стекну нека нова искуства, окушају се у много захтевнијим утакмицама и представе као потенцијални првотимци ,,Мачве”.
Град ће им и даље бити подршка. Потрудићемо се да улагања у спортске клубове у наредним годинама буду још већа“, поручио је Александар Пајић.