Vesti

PRIJEM ZA KADETSKU SELEKCIJU FK ,,MAČVA“ U GRADSKOJ KUĆI

18. jun 2024.

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić i član Gradskog veća za sport i sportsku infrastrukturu Mile Isaković, priredili su danas u Gradskoj kući, prijem za kadetsku selekciju FK ,,Mačva“, nakon što je osvojila prvo mesto u ligi Fudbalskog saveza regiona zapadne Srbije, i plasirala se u Kvalitetnu ligu Srbije – najviši rang takmičenja Fudbalskog saveza Srbije. Pajić je čestitao fudbalerima, stručnom štabu i upravi kluba na uspehu, i rekao da imaju mnogo razloga da budu ponosni na ove dečake koji su uz predan rad, istrajnost i upornost došli do ovih rezultata i zasluženo postali šampioni.

On je pojasnio da će ovaj tim zahvaljujući ovom plasmanu u sledećoj sezoni igrati sa najboljim kadetima iz Srbije i to ekipama ,,Zvezde“, „Partizana“, ,,Vojvodine“.

,,Verujem da je to najbolja prilika da steknu neka nova iskustva, okušaju se u mnogo zahtevnijim utakmicama i predstave kao potencijalni prvotimci ,,Mačve”.
Grad će im i dalje biti podrška. Potrudićemo se da ulaganja u sportske klubove u narednim godinama budu još veća“, poručio je Aleksandar Pajić.