Вести

НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА ШАПЦА АСФАЛТИРАНО 100 KM ПУТА ЗА МАЊЕ ОД ТРИ ГОДИНЕ

15. август 2023.

Асфалтирањем Радничке улице у Церовцу, на територији града Шапца асфалтиран је 100. километар путева. Градоначелник Шапца др Александар Пајић истакао је да је овај резултат, који директно утиче на побољшање квалитета живота људи, постигнут у претходне три године.

,,Становници Радничке улице у Церовцу од данас ће, као и бројни становници Шапца, моћи да се крећу новом, асфалтираном улицом. Сигуран сам да ће им то знатно олакшати услове и квалитет живота. Средства за ове радове издвојена су из буџета Града Шапца. Наша политика је равномеран развој града и села, и зато је данашњи 100. километар асфалтираног пута још једна потврда испуњених обећања датих грађанима. У наредном периоду ћемо још интензивније радити на развоју инфраструктуре и побољшању услова за живот свих наших суграђана. Идемо напред за Шабац – град будућности”, истакао је градоначелник Пајић.

Према речима Јована Рафаиловића, председника Савета месне заједнице Церовац, на асфалтирање овог пута чекало се годинама.

,,Пут спаја део села са ваљевским путем. На овом делу је око 70 домаћинстава, али асфалтирани део не спаја само домаћинства, већ и њиве, пашњаке, ливаде који припадају мештанима Церовца”, рекао је Јован Рафаиловић.