Вести

ГРАДОНАЧЕЛНИК ШАПЦА УРУЧИО ПАКЕТИЋЕ ДЕЦИ ИЗ СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНИХ ПОРОДИЦА

31. децембра 2020.

Поводом предстојећих Новогодишњих и Божићних празника, др Александар Пајић градоначелник Шапца уручио је пакетиће деци која живе у зградама Социјалног становања у заштићеним условима.

,,Интерес града Шапца је да сва деца имају осмех на лицу за Новогодишње празнике. Наша политика је да сви морају да осете да су чланови овог друштва и да сви ми бринемо о њима. Овде су породице којима је град решио питање социјалног становања. Давање пакетића један је од начина да се деца друже и поделе радост Новогодишњих празника. Потрудили смо се да у овом празничном периоду посебно усрећимо малишане који су у незавидној материјалној ситуацији. Желим да свако дете у нашем граду осети радост коју доносе празници”, изјавио је др Пајић.

Тања Николић изразила је задовољство посетом градоначелника.

,,Изузетно сам срећна што је градоначелник дошао и уручио нам пакетиће. Желим свима срећу, здравље и весеље”, рекла је Тања Николић.

У ове две зграде смештене су породице које су некада живеле у Колективном центру у Варни, као и локалне социјално угрожене породице. Зграде имају укупно 48 станoва, и ту са својим породицама живи 19 деце узраста до 15 година.