Вести

ГРАДОНАЧЕЛНИК ШАПЦА ОБИШАО СТЕВАНА ГЛУВИЋА

6. јануар 2021.

Градоначелник Шапца др Александар Пајић обишао је данас седамдесетогодишњег Ставана Глувића из Јевремовца који је пре неколико дана задобио више удараца од маскираних мушкараца који су му провалили у кућу и однели 8500 динара. Градоначелник је Стевану однео печеницу и основне животне намирнице.

,,Божић је најрадоснији хришћански празник и тога дана би требало да сви будемо срећни. Зато сам данас дошао код Стевана Глувића, коме сам донео печеницу која у нашем народу представља један од симбола овог празника. Стевана су пре неколико дана разбојници опљачкали и зато му треба помоћи да заборави тај немили догађај. Он је заслужио да ужива у старости, са пензијом коју је својим поштеним радом стекао. Не сме се догодити да живи у страху да ће му неко доћи на врата и покрасти га. Толеранција за разбојништво не може да постоји, и ми ћемо му стати на пут и најоштрије санкционисати починиоце оваквих делa”, рекао је Пајић.

Стеван ће најрадоснији хришћански празник прославити како доликује.

,,Захвалан сам градоначелнику Шапца што ме посетио и донео печеницу. Мени ова печеница значи све. За Божић бих свима пожелео срећу, здравље и мир”, казао је Стеван.