Вести

ГРАДОНАЧЕЛНИК ПАЈИЋ ПОСЕТИО КОМПАНИЈУ ,,САНИ ГРУП“

31. маја 2021.

Градоначелник Шапца др Александар Пајић и члан Градског већа за привреду Живан Бајић данас су обишли компанију ,,Сани Груп”. Пословна стратегија ове компаније темељи се на пет стубова бизниса: међународни транспорт, Сани Оптик, Сани Слух, овлашћени Bosh Car сервис и некретнине. Сани Оптик добитник је овогодишње Националне награде за друштвено одговорно пословање ,,Ђорђе Вајферт” кроз реализацију пројекта ,,Нова нормалност, превентивно деловање у очувању здравља вида и слуха”. У протеклих годину дана обавили су преко 50 хиљада бесплатних провера вида и слуха, сервисирања и подешавања оптичких и слушних помагала. Градоначелник Шапца др Александар Пајић честитао је менаџменту компаније ,,Сани Групна овом престижном признању.

,,Компанија Сани Груп је изворна шабачка фирма која значајно утиче на привредни развој нашег града. За нас је изузетно важно да имамо што више успешних компанија које ће запошљавати наше суграђане и тако утицати на побољшање стандарда на територији Града. Честитам вам на одличним пословним резултатима које нижете и желим вам да наставите да ређате успехе. Граду Шапцу су сви привредници подједнако важни, без обзира да ли су у питању домаће или стране компаније. Због тога ћемо покушати да помогнемо, али и да иницирамо даљи развој и будемо ослонац и подршка шабачкој привреди”, рекао је градоначелник Пајић.

Директорка продаје и маркетинга у компанији ,,Сани Груп” Весна Стојаковић захвалила се градоначелнику Пајићу на посети.

,,Пријатно смо изненађени да је признање стигло нашој компанији. У једном од ранијих циклуса за доделу награде за друштвено одговорно пословање компанија ,,Сани Груп” и ,,Сани Оптик” су награђени. Када имате ситуацију да у дужем временском периоду добијате награду за друштвено одговорно пословање и потврђујете да сте радили добро то је само још већа обавеза да се трудимо да сваки дан послујемо водећи рачуна најпре о својим запосленима, затим о широј друштвеној заједници, о заштити животне средине, и то ћемо наставити. Даћемо све од себе да будемо другачији од компанија које послују у нашој бранши и да тиме што смо другачији покажемо како треба да се ради”, истакла је Весна Стојаковић.

Компанија ,,Сани Груп” данас је модеран пословни систем који постоји од 1990. године са седиштем у Шапцу. Данас ова компанија има преко 500 запослених.