Вести

ГРАДОНАЧЕЛНИК ПАЈИЋ ОБИШАО ЗАВРШНЕ РАДОВЕ НА УРЕЂЕЊУ ШКОЛСКОГ ДВОРИШТА У ОСНОВНОЈ ШКОЛИ НА МИШАРУ

31. марта 2022.

Градоначелник Шапца др Александар Пајић данас је са предузетником Радом Николићем обишао завршне радове на уређењу школског дворишта у Основној школи ,, Јеврем Обреновић” на Мишару. Градоначелник Пајић је пре десет дана посетио ову школу и присуствовао завршетку прве фазе уређења школског дворишта која је обухватила асфалтирање терена за фудбал, рукомет и кошарку. Тада је најављен и наставак радова на уређењу дворишта ове школе.

,,Обећали смо да ћемо заједно са предузетником Радом Николићем, власником фирме ,,Савремена градња доо Мишар” урадити стазе и нову ограду око школе. Завршетком и ових радова, безбедност ученика подигнута је на један виши ниво. Обезбеђивање истих услова школовања ученицима у сеоским месним заједницама као и ученицима у граду представља приоритет нашег деловања, о чему најбоље Дела говоре. Успех и напредак једног друштва у вези је са функционисањем система образовања. Због тога настављамо да улажемо потребна средства, како бисмо обезбедили добре услове који ће ђацима и њиховим наставницима омогућити постизање жељених резултата. Уз нов терен, у Основној школи ,,Јеврем Обреновић” на Мишару, уређено је школско двориште, постављени су рефлектори на терену, уграђена је нова столарија и котао на пелет”, рекао је градоначелник Пајић и додао да му је драго што су привредници у Шапцу друштвено одговорни и да то свакодневно и показују.

,,Трудићемо се и у будућности да ово буде рецепт како заједничким улагањем можемо да направимо велика дела. Град Шабац ће увек бити поуздан партнер. Заједно можемо све”, рекао је Пајић.