Вести

ГРАДОНАЧЕЛНИК ПАЈИЋ ОБИШАО ЗАВРШНЕ РАДОВЕ НА АСФАЛТИРАЊУ УЛИЦЕ ЈАНКА ВЕСЕЛИНОВИЋА У ГРУШИЋУ

4. мај 2022.

Градоначелник Шапца др Александар Пајић данас је посетио село Грушић и обишао завршне радове на асфалтирању улице Јанка Веселиновића. У овој улици урађен је нов асфалт у дужини од 1400 метара и ширини 4 метра. Осим ове, асфалтиране су још три улице укупне дужине 2,1 километар. Вредност радова је 18,2 милиона динара, а финансира их Град Шабац.

Градоначелник Пајић овом приликом истакао је да ниједно место у Мачви, Поцерини и Посавотамнави неће бити заборављено.

,,Тешко је поверовати, али улица Јанка Веселиновића, у којој се налази велики број домаћинстава, до сада није била асфалтирана. Асфалтиран пут, на који су мештани Грушића дуго чекали, од изузетне је важности и за вредне домаћине, али и младе људе који су остали да живе на селу. Ово село познато је по производњи јагода којима сада креће сезона. Мештани Грушића сада ће новим путем моћи лакше да обављају своје послове и да имају услове достојне 21. века. Желимо да омогућимо нормалан живот и онима који су удаљени од града. Избори су прошли, градска власт ће радити цео мандат за своје суграђане, без обзира да ли су у току избори. Оно што су нам из Месне заједнице Грушић рекли да је приоритет, то смо и урадили. Од Шапца правимо Град будућности”, истакао је Пајић.

У Грушићу има око хиљаду становника који живе у 220 домаћинстава и претежно се баве воћарством, од чега је најзаступљенија јагода.

,,У нашој месној заједници има доста младих. Нов пут нам много значи јер је то један од услова за нормалан живот. Наше захтеве смо остварили захваљујући градској власти на челу са градоначелником Пајићем”, рекао је Бранислав Лазаревић, председник Месне заједнице Грушић.