Вести

ГРАДОНАЧЕЛНИК ПАЈИЋ ОБИШАО ЗАВРШНЕ РАДОВЕ НА АСФАЛТИРАЊУ ТАБАНОВАЧКЕ УЛИЦЕ

17. август 2021.

Радови на реконструкцији Табановачке улице у Мајуру (путни правац Шабац – Глушци) у дужини од 1,2 километра приводе се крају. Тим поводом, градоначелник Шапца др Александар Пајић посетио је Мајур и разговарао са мештанима овог села. Градоначелник је истакао да је ова деоница пута била у лошем стању, али је захваљујући помоћи државе, ова саобраћајница пресвучена новим асфалтом.

,,Путеви спајају људе, али и Шабац са својом државом. Држава, на челу са председником Вучићем, у више наврата показала се као партнер нашем граду, а град као партнер својим суграђанима и месним заједницама. Трудићемо се да ову сарадњу подигнемо на још виши ниво како бисмо нашим суграђанима обезбедили што квалитетније услове живота”, казао је Пајић и додао да ниједна месна заједница неће бити заборављена.

,,Ово је један од најфреквентнијих путева ка нашем граду, а уз то њиме се долази у Северозападну индустријску зону. Познато је да нема инвестиција тамо где нема добрих путева. Зато ћемо изградњом аутопута Рума – Шабац, новог моста преко Саве, брзе саобраћајнице Шабац – Лозница и нових путева на територији Шапца, у наш град привући још већи број инвеститора. Све што смо обећали, ми ћемо испунити. Потребно је да будемо стрпљиви, а Шабац крупним корацима иде ка Граду будућности”, рекао је Пајић.

Како истиче Дејан Илић, мештанин Мајура, ова улица није рађена педесет година.

,,Захваљујем се републичкој и градској власти на овако великом пројекту. Било је ружно што један овако прометан пут није рађен толико дуго. Једино што је рађено је крпљење рупа које после кише поново настану”, рекао је Дејан Илић.