Вести

ГРАДОНАЧЕЛНИК ПАЈИЋ ОБИШАО НОВЕ ПРОСТОРИЈЕ ЈКП ,,СТАРИ ГРАД“

17. октобар 2022.

Градоначелник Шапца др Александар Пајић обишао је нове просторије ЈКП ,,Стари град“ које од данас званично послује на две нове локације Улици Јове Курсуле 2 и Поп Лукиној 2.

,,Много сам срећан и поносан што смо поред нове опреме и механизације у коју смо уложили 1,5 милиона евра, успели да обезбедимо и уступимо просторије које су у власништву града ЈКП ,,Стари град“ и то без надокнаде. Град је препознао потребу овог предузећа за новим просторијама, пошто су претходне биле веома неусловне за рад. Све то ће допринети лакшој и директној комуникацији са корисницима комуналних услуга, али пре свега, лакшој доступности услуга нашим суграђанима, којима Град жели да омогући најбоље услове и услугу. Сигурно је да ће Град Шабац наставити да улаже у ЈКП ,,Стари град“ чије је посао да брине о хигијени и чистоћи града. Чинимо све да запосленима омогућимо најбоље могуће услове за рад“, рекао је градоначелник Пајић и навео да се већ у наредних месец дана очекује испорука аутоцистерне и два нова камиона смећара.

Аљоша Гарибовић, директор ЈКП ,,Стари град“, истакао је да су им нове просторије од изузетног значаја, због тога што ће олакшати функционисање предузећа и што ће корисницима њихових услуга бити доступнија наплатна места за плаћање комуналија.Он је рекао да велику захвалност дугују градоначелнику Пајићу и Градској управи на просторијама на новим локацијама за које неће плаћати закуп.

,,Сада смо ближе и Градској управи, као и свим другим институцијама са којима сарађујемо. Радницима у предузећу биће олакшан посао, јер имају боље услове за рад. Имаћемо и мање трошкове, који су били изузетно високи у претходном објекту због велике потрошње електричне енергије током грејне сезоне“, навео је Гарибовић.