Вести

ГРАД УРУЧИО МОТОР ОДЕЉЕЊУ САОБРАЋАЈНЕ ПОЛИЦИЈЕ

12. јун 2024.

Град Шабац је за потребе саобраћајне полиције обезбедио мотор ,,BMW“ у вредности три милиона динара, који ће полицијски службеници користити приликом контроле и регулисања саобраћаја.

Испред зграде Полицијске управе у Шапцу, градоначелник др Александар Пајић и председник Савета за координацију послова безбедности у саобраћају на путевима на територији града Шапца Немања Пајић уручили су данас кључеве мотора начелнику Одељења саобраћајне полиције Миодрагу Андрићу.

Градоначелник је рекао да је мотор купљен од средстава која су прикупљена кроз програм Савета за координацију послова безбедности у саобраћају на путевима на територији града Шапца за 2023. годину, где се слива део новца за саобраћајне прекршаје. 

,,Сигуран сам да ћемо овом набавком повећати ефикасност саобраћајне полиције и олакшати им у великој мери рад на терену. Задовољан сам сарадњом коју имамо са ПУ Шабац. Верујем да ћемо добро сарађивати и у наредном периоду у циљу сигурности суграђана”, рекао је он.

Ово је сада други мотоцикл који Одељење саобраћајне полиције има у свом возном парку.

,,Полицијски службеници саобраћајне полиције ће уз помоћ свих расположивих техничких средстава у које спада и овај мотоцикл предано вршити контролу саобраћаја на путевима и тиме подићи безбедност свих учесника у саобраћају”, казао је начелник Миодраг Андрић.