Вести

CACTAНАК ГРАДОНАЧЕЛНИКА СА МИНИСТАРКОМ ОБРАДОВИЋ

17. децембра 2020.

Градоначелник Шапца др Александар Пајић, помоћник градоначелника Владимир Мићић и начелник Градске управе Александар Јовановић, разговарали су данас у Министарству државне управе и локалне самоуправе у Београду, са министарком Маријом Обрадовић и њеним сарадницима. На састанку је било речи о могућностима да пројекти које је припремило ново градско руководство буду реализовани у наредном периоду.

Градоначелник Пајић упознао је министарку са пројектима, којима је Град Шабац спреман да конкурише код надлежних министарстава, како би биле задовољене потребе Шапчана и испуњена предизборна обећања.

У конструктивном разговору који је вођен са министарком Обрадовић, потврђена је спремност Владе Републике Србије и свих министарстава за партнерско учешће и подршку граду Шапцу. Тиме би биле решене приоритетне потребе грађана Шапца.

Овом приликом градоначелник Пајић позвао је министарку да буде гост Града Шапца, како би се на лицу места упознала са радом Градске управе и пројектима који су значајни за ову локалну самоуправу.