Вести

АСФАЛТИРАНЕ УЛИЦЕ У МЗ МАЛА ВРАЊСКА И МЗ ЖАБАР

24. јул 2023.

Град Шабац наставља са радовима на асфалтирању локалних путева. Градоначелник Шапца др Александар Пајић обишао је завршне радове на асфалтирању улица у Жабару и у Малој Врањској. У МЗ Жабар асфалтиране су три улице: Надежде Петровић, Доситеја Обрадовића и Кнеза Милоша, укупне дужине 680 метара. У МЗ Мала Врањска асфалтирана је Улица поп Луке Лазаревића, укупне дужине 700 метара.

,,Настављамо обимне радове на асфалтирању улица у насељеним местима на територији града Шапца. У разговору са мештанима Жабара и Мале Врањске закључили смо да је за њих асфалтирање улица од изузетног значаја, а договорили смо и наредне кораке које ћемо предузимати у циљу побољшања квалитета живота у овим местима. Политиком коју водимо тежимо да свим нашим суграђанима омогућимо достојан живот и приближно једнаке услове, без обзира где живе, да ли је то ближе или даље од града. Сигуран сам да идемо у добром правцу и да ће завршени радови на асфалтирању улица допринети да становници ових насеља остану да живе и раде у местима где су им породична домаћинства”, истакао је градоначелник Пајић.

Дарко Кузмић, мештанин Мале Врањске захвалио се Градској управи града Шапца на свему што су учинили за ову месну заједницу.

,,Знамо да није могуће све одједном урадити. Увек када смо нешто тражили, они су то испунили. Око 30 домаћинстава ће користити ову деоницу, те је веома значајно за све нас”, казао је Кузмић.

Милош Танасић, председник Савета МЗ Жабар истакао је да ових 700 метара веома значи свим мештанима, посебно деци, јер током кишних и зимских дана пут је био блатњав и лош за саобраћај.

Укупна вредност изведених радова у МЗ Мала Врањска и МЗ Жабар је 12,2 милиона динара. Средства за ове намене у потпуности су издвојена из буџета града Шапца.