Вести

СПОРТСКИ САВЕЗ ГРАДА ШАПЦА ДОБИО НОВОГ ПРЕДСЕДНИКА

9. јун 2021.

Милан Ђенадић, тренер кајака и прослављени спортиста данас је једногласно изабран за председника Спортског савеза града Шапца на редовној Изборној скупштини, док је за генералног секретара реизабран бивши кошаркаш и тренер Дејан Поповић.

Градоначелник Шапца др Александар Пајић и председник Скупштине града Немања Пајић присуствовали су Изборној седници, која је одржана у Соколском дому.

,,Ђенадића чека одговоран и веома тежак посао, јер је Спортски савез Шапца веома важан за функционисање спорта у нашем граду. Он је дугогодишњи спортски радник и носилац највиших одличја на светским и европским првенствима, због тога ми је посебно драго што је изабран на ово место. Сигуран сам да ће радити на даљем јачању шабачког спорта, пре свега у делу омасовљења и рада са младима. За добар рад спорта неопходна је комуникација и разумевање локалне самоуправе и Спортског савеза, а у нама ће свакако имати партнера. Град Шабац је увек ту где постоји жеља и рад. Наша врата су свима отворена, како за саветовање и решавање проблема, тако и за нове идеје свих представника спортских савеза. Мислим да је овим избором стављен један нов печат на рад Савета и један нов квалитет у спортском смислу“ рекао је градоначелник Пајић и истакао да је Шабац град спорта и да ће спортски Савез у многоме допринети да спорт функционише на максимално високом нивоу.