Вести

РАДОВИ НА РЕКОНСТРУКЦИЈИ ПУТА ОД ШАПЦА ДО СОКИНЕ КАФАНЕ

7. новембар 2023.

У току су радови на реконструкцији пута од кружног тока на уласку у Мајур из правца Шапца Улицом Светог Саве и наставком Улице војводе Путника до Сокине кафане. Пут се ради у етапама, скинут је део асфалта на потезу од кружног тока до центра села, а затим се радови настављају до Сокине кафане. Радове је обишао Председник привременог органа града Шапца др Александар Пајић.

,,На захтев председника Србије Александра Вучића овде се реконструише деоница дуга 4,3 километара. Вредност инвестиције је 200 милиона динара, а извођач радова је Предузеће за путеве ,,Ваљево”. Поред овог пута који држава ради, Град Шабац ће уредити центар Мајура. Ово је једна од највећих месних заједница на територији града и мештани заслужују да имају квалитетну путну инфраструктуру и нормалне услове за живот”, рекао је Александар Пајић.

Пајић је рекао да са поносом могу да кажу да свака председникова реч има тежину, јер све оно што обећа и реализује.

,,Држава почиње да ради и путни правац од Шапца до Текериша у дужини 27,5 километара. План је да у наредном периоду урадимо нових 150 километара путне мреже. Све што смо обећали биће урађено”, каже Пајић.