Вести

ЗАВРШЕНИ РАДОВИ НА УРЕЂЕЊУ ЧЕТИРИ УЛИЦЕ, ПЛАТОА ИСПРЕД ДОМА КУЛТУРЕ И РАСКРСНИЦЕ У КАСАРСКИМ ЛИВАДАМА

29. септембар 2023.

Градоначелник Шапца др Александар Пајић посетио је данас Месну заједницу Касарске Ливаде, где је обишао завршне радове на асфалтирању четири улице, реконструисану раскрсницу на потезу улица Далматинске и Стефана Првовенчаног, и плато испред Дома културе који је добио потпуно ново рухо уз 14 паркинг места.

,,Једнаки услови за живот у свим деловима на територији града, то је оно за шта се боримо. У Месној заједници Касарске Ливаде завршили смо радове на асфалтирању четири улице. Реч је о улицама Љубормира Павловића, Нова 33, Нова 49 и Танаска Рајића које никада нису имале асфалт, а за чије асфалтирање смо издвојили око 15 милиона динара. Такође, завршили смо и радове на реконструкцији раскрснице на потезу улица Далматинске и Стефана Првовенчаног, као и радове на уређењу платоа испред Дома културе са нових 14 паркинг места и за ову намену из градског буџета издвојено је укупно седам милиона динара“, истакао је Пајић и навео у току радови на изградњи тротоара на Летњиковцу у дужини 1000 метара, те да их очекује велики посао на уређењу путне инфраструктуре у Варни, Поцерском Метковићу, али и на реконструкцији Савске улице.

,,Код нас нема политике ,,динар на два”. Реализујемо сва обећања захваљујући добром пословању града и без динара улагања наших суграђана. Настављамо да улажемо у Шабац и да од њега стварамо град будућности!“, поручио је градоначелник.