Живот у Шапцу

Живот у Шапцу настао је уз реку Саву. Да није било ње, насеље, данас респектабилан град, вероватно не би ни постојало. Као што је за живот човека неопходна вода, тако је живот Шапца непотпун без реке Саве. Шабац, град на Сави.

Општа болница Шабац

02. Октобар Општа болница Шабац

Општа болница Шабац обавља здравствене делатности предвиђене законом за Општу болницу, а то су: поликлиничка и стационарна здравствена делатност. Ради пружања превентивних, дијагностичких, терапијских и рехабилитационих здравствених услуга, Општа болница Шабац ради у 6 организационих јединица, које имају своје службе - Руководећи тим, Сектор за интернистичке гране медицине, Сектор за хируршке гране медицине, Вансекторске службе, Сектор поликлиничких служби за обављање заједничких медицинских послова, Организација немедицинских делатности. Здравствене услуге Опште болнице Шабац користи становништво 4 општине: Шабац, Владимирци, Коцељева и Богатић.

а: Попа Карана 4 т: 015/363-300
e: opstabolnicasabac@open.telekom.rs
w: www.bolnica015.org.rs

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
20. Фебруар 2018.

Радови у Улици кнез Михаилова

ЈКП „Водовод-Шабац“ врши раскопавање површине јавне намене у Шапцу, у Улици кнез Михаилова број 4, због интервенције на поправци канализационе мреже у периоду од 20. до 23. ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'