Живот у Шапцу

Живот у Шапцу настао је уз реку Саву. Да није било ње, насеље, данас респектабилан град, вероватно не би ни постојало. Као што је за живот човека неопходна вода, тако је живот Шапца непотпун без реке Саве. Шабац, град на Сави.

ФК Мачва

30. Децембар ФК Мачва

Клуб је основан 1919. године. Између два светска рата, због квалитетне и атрактивне игре, популарно је назван Провинцијски Уругвај. Највећи успех Клуба је пласман у прву савезну лигу 1951. године, у којој је играо две сезоне. После рата је ФК „Мачва“ годинама била стабилан друголигаш у великој Југославији. Сада се такмичи у Српској лиги запад. Најистакнутији играчи: Сава и Диша Стефановић, Воја Рогић, Александар Ивош, Селе Милошевић, Војкан Мелић, Зоран-Буца Дакић, Зоран Јеликић, Драган Арсеновић, Павле Грубјешић... Награде и признања: Октобарска награда града Шапца, Златна плакета ФСЈ и ФСС, Орден заслуга за народ са сребрним зрацима.


Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
08. Март 2019.

Радови у улици Вука Караџића

ЈКП „Топлана-Шабац“ ће вршити раскопавање површине јавне намене у улици Вука Караџића број 8. ради прикључка објектата на диструбутивну гасну мрежу у периоду од 11. марта до 30. ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'