Живот у Шапцу

Живот у Шапцу настао је уз реку Саву. Да није било ње, насеље, данас респектабилан град, вероватно не би ни постојало. Као што је за живот човека неопходна вода, тако је живот Шапца непотпун без реке Саве. Шабац, град на Сави.

Привреда

Привреда

Град значајних потенцијала, дуге традиције у индустријској производњи и духа који подржава напредно и ново. Шабац је поуздан партнер свима који желе више и боље, свима који су спремни да раде и зараде. Будућим партнерима нудимо значајне комплексе комунално опремљеног земљишта, ефикасан и брз поступак добијања дозвола за градњу као и стручне сараднике који ће на најбољи начин остварити све замисли.

Више информација можете пронаћи овде.

Град Шабац у циљу пружања подршке и успостављања сталног контакта и сарадње са локалном привредом, спроводи анкету привредних субјеката ради прикупљања и анализе података о проблемима на које наилазе у свом пословању. Подаци из овог истраживања ће граду Шапцу представљати значајну смерницу за предузимање одговарајућих мера на стварању подстицајног амбијента за инвестиције, привредни развој и отварање нових радних места.

Упитник за привредне субјекте на територији града Шапца можете преузети овде и попуњен послати на E-mail адресу: invest@sabac.org

Унапред се захваљујемо на сарадњи.


Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
20. Мај 2019.

Раскопавања у улици војводе Мишића

Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Водовод-Шабац" вршити раскопавање површине јавне намене тротоара од бехатона, у улици ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'