Инвестирајте у Шабац

У Шапцу послује близу 5000 привредних субјеката (око 3400 предузетника). Приватна својина је доминантан облик власништва.

СЕВЕРОЗАПАДНА РАДНА ЗОНА

Највећи комплекс индустријског земљишта

12. Новембар СЕВЕРОЗАПАДНА РАДНА ЗОНА

Град Шабац у свом власништву има једну од највећих индустријских зона у региону - Северозападну радну зону која се простире на 600 ha земљишта. Удаљенст ове зоне од центра града је 3 km, а од аутопута Е-70 (Београд - Загреб) 24 km. Инвеститорима је остављена могућност избора величине и облика парцеле, а земљиште се продаје комплетно инфраструктурно опремљено. То подразумева да Град обезбеђује водоводну и канализациону мрежу, гас, електричну енергију (високонапонски кабл) и приступну саобраћајницу до парцеле. Степен заузетости у Северозападној радној зони износи 60%.

  • ПОВРШИНА

600 ха, у својини града Шапца

  • ЛОКАЦИЈА

3 км од центра града, уз магистрални пут М19 (веза са Босном и Херцеговином) и 24 км од Коридора 10 (ауто-пут Београд - Загреб)

  • ИНФРАСТРУКТУРА

Обезбеђена комунална инфраструктура: водовод, канализација, гас, струја високог напона, прилазни пут

  • ЦЕНА

7 EUR/м2

  • ПОГОДНОСТИ

Инвеститор бира позицију и величину парцеле према својим потребама.

  • ПОСЛОВАЊЕ

У северном делу Северозападне радне зоне могуће је пословање у режиму Слободне зоне за гринфилд инвестиције, на површини од 208 ха.

MAПА СЕВЕРОЗАПАДНЕ РАДНЕ ЗОНЕ, са последњим променама од 11.01.2018.

Компаније које послују у Северозападној радној зони

"Yazaki Srbija d.o.o."

Компанија Јазаки основана је 1929.год.,послује у 45 земаља, запошљава око 290 00 радника и бави се производњом и дистрибуцијом електричних система, електричних инструмената за ауто индустрију и сарађује са најпознатијим произвођачима моторних возила.

“МОНДИ Шабац д.o.o.“

„Mondigroup” је интернационална група чија је основна делатност производња папира за паковање. Запошљава 25.000 радника у преко 30 земаља. „Mondi Šabac d.o.o.“ чланица је Групе од 2014. године и бави се производњом вешеслојних, вишенаменских и високо-квалитетних индустријских врећа.

www.mondigroup.com

„SBE SERBIA d.o.o.“

„SBE Serbia“ чланица је „Vescovini group-a“ из Италије. Основна делатност компаније „SBE Serbia“ је производња везних елемената и вијчаних машинских производа - делови који се користе у производњи аутомобила, камиона, мотора, пољопривредних машина, осовина, мењача. Компанија је класификовани стратешки партнер ФИАТ-а и послује уШапцуод 2012. годинеу режиму слободне зоне.

www.sbe-serbia.rs

„FRUTTI d.o.o.“

Породична компанија која је присутна на тржишту 25 година. Од самог оснивања примарна делатност овог предузећа је производња безалкохолних газираних пића. Годинама, капацитет се ширио и данас ова компанија производи 8.000 литара напитака у једномсату. „FRUTTI d.o.o.“ генерални је заступник за немачки „SINALCO“, и њихова вишегодишња сарадња довела је до изградње савременог производног погона у Северозападној радној зони у Шапцу.

www.sinalco.com

„DUGA EL“

Породична компанија са традицијом дугом више од 20 година. Компанија се бави производњом и уградњом светлећих реклама, продајом и уградњом лексана, облагањем бензинских пумпи алубондом, израдом билборда и услужним сечењем на „CNC“ машини. Компанија задовољава међународни стандард ISO 9001:2008.

www.dugael.rs

„SAVRO d.o.o.“

„SAVRO d.o.o.“ послује од 2000. године и бави се производњом челичних конструкција (металне конструкције за бензинске пумпе, производне хале, хладњаче, надстрешнице, процесну опрему, платформе, билборде, степеништа, ограде и др.). Списак референци овог предузећа је изузетно дугачак, што представља потврду континуираног улагања у најмодернију производну опрему, основна средства, али и у унапређење знања запослених.

www.savro.rs

„VOPACHEL d.o.o.“

Компанија „VOPACHEL d.o.o.“ основана је на основу знања и искуства италијанског „VOPACHEL Srl.“ који успешно послује од 2001. године. Основна делатност овог предузећа је производња полиетилена ниске и високе густине, првенствено намењеног сектору индустријских паковања (елемент за индустријске папирнате вреће). Референтни производи се своде на: фолија „HDPE“, тубе„HDPE“, фолија „LDPE“, тубе „LDPE“, бобине, вреће. Компанија послује у режиму слободне зоне.

www.vopachel.it

“PALCO d.o.o.”

“PALCO d.o.o.” је немачка компанија која послује више од 30 година. Основна делатност јесте производња и дистрибуција адитива за готова и полуготова јела, кондиторску индустрију, месну индустрију, млечну индустрију, пекарску индустрију, напитке, посластичарство, сладоледе, додатке исхрани, преради воћа.

www.palco.de

“ČEDANIT d.o.o.“

Основна делатност фирме је производња и паковање свих врста фолија за домаћинство (алу фолије, папири за печење, самолепљиве фолије, алу посуде, корпице за колаче, целофани и гумице, чачкалице, жице за чишћење, салвете). Фирма располаже великим производним капацитетима и у стању је да одговори на све квалитативно-квантитативне захтеве клијената, односно да у уговореним роковима испоручи уговорене количине производа. Посебно су оспособљени за производњу свих врста робних марки (ПЛ) везаних за алуминијумску фолију, папир за печење, пвц фолију и термо кесе.

www.cedanit.co.rs

“SET d.o.o.”

Предузеће за инжењеринг, консалтинг, пројектовање и изградњу “SET d.o.o.” основано је 2003. године са циљем да обавља послове планирања, пројектовања и изградње грађевинских објеката у области високоградње, од стамбених и стамбено - пословних, па све до индустријских објеката, области нискоградње, од путева до сложених инфраструктурних објеката, као и у области хидроградње. Предузеће поседује државне лиценце у области хемијске индустрије, црне и обојене металургије, прераде неметалних минерала, за регионалне објекте водоснабдевања и каналисања, као и државне путеве првог реда. Такође, предузеће поседује лиценце у области противпожарне заштите, заштите на раду и енергетске ефикасности.

www.set.rs

“Млекара Шабац а.д.”

“Млекара Шабац” постоји већ преко седамдесет година. Компанија је по свим економским параметрима једна од највећих млекара на територији Србије са дневним капацитетом од 400 тона млека, а високим квалитетом својих производа настоји да ту позицију и сачува. О опредељењу за врхунски квалитет производа говори и чињеница да поред цертификата 9001:2000, поседује и цертификат HACCP добијен 2006. Прво за производњу сирева, а до јула 2007. године HACCP метода је цертификована на нивоу целокупне производње.

“DE HEUS”

"Royal De Heus" је партнер у области сточне хране у пољопривредном у пољопривредном сектору већ више од четири генерације. Са холандским коренима, и са преко 100 година искуства, посветили су свој живот постизању највеће могуће конверзије сточне хране у животињске протеине. А све то са циљем оптимизације пословних резултата њихових клијената/потрошача.

"De Heus" помаже својим клијентима да напредују, поспешујући пољопривредни развој и напредак у сваком сектору у коме су активни. Компанија се развила из регионалне компаније за производњу сточне хране у конгломерат за производњу сточне хране, са активностима у преко 50 земаља широм Европе, Азије, Блиског Истока, Африке и Латинске Америке. Услед убрзаног раста ван граница Холандије, De Heus Grupa се налази у топ 15 глобалних снабдевача сточном храном, и запошљава преко 4.200 људи широм света. Корпоративно седиште компаније се налази у граду Ede - Wageningen (Холандија).

www.deheus.rs

“Elixir Food d.o.o.”

“Elixir Food d.o.o.” је један од највећих прерађивача и извозника замрзнутог воћа и поврћа из Србије. У свом саставу има три фабрике лоциране у најзначајнијим воћарским крајевима Србије. Хладњача у Шапцу представља најсавременији објекат за прераду и складиштење воћа и поврћа:

  • прерадни и складишни капацитет 10.500 тона;
  • дневни капацитет замрзавања 250 тона.

www.elixirfood.rs

“KARTONVAL d.o.o.”

Компанија “KARTONVAL d.o.o.” основана је 1998. године. Од почетка до данас бави се искључиво производњом валовитог картона за произвођаче амбалаже који немају сопствену производњу картона. Картонвал данас производи око 5.000.000 м3 месечно и покрива 30% тржишта у Србији. Око 10% од укупне производње намењено је извозу у околне земље (Мађарска, БиХ и Црна Гора).

www.kartoval.rs

“AKS Express Kurir d.o.o.”

Oсновна делатност компаније је прикупљање, превоз и испорука пошиљки. “AKS Express Kurir d.o.o.” нуди могућност испоруке и преузимања у свим земљама ЕУ као саставни део логистичке мреже компаније GLS-а из Немачке. У сарадњи са UPS-ом, DHL-ом и GLS-ом “AKS Express Kurir d.o.o.” омогућава слање и пријем пошиљака у више од 240 земаља света.

www.aks-sabac.com

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
20. Мај 2019.

Раскопавања у улици војводе Мишића

Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Водовод-Шабац" вршити раскопавање површине јавне намене тротоара од бехатона, у улици ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'