Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

У буџету града 100 милиона динара више од планираног

01. Август У буџету града 100 милиона динара више од планираног
Шестомесечни пресек буџета за 2019. годину показује да је у градској каси 100 милиона више од планираног, изјавио је данас градоначелник Шапца Небојша Зеленовић приликом посете радовима на реконструкцији пута у Богосавцу.

-Град Шабац добро послује у 2019. години. Шестомесечни пресек који смо урадили показује да имамо 100 милиона динара више прихода на најважнијим тачкама које смо планирали. То показује да се буџет добро пуни и да са друге стране расходе добро контролишемо. Улажемо само у оно што је грађанима важно и за шта смо се договорили. Изградња путне инфраструктуре је један од најважнијих пројеката, нагласио је градоначелник.

Он је додао да би у шабачком крају асфалт могао да дође до сваке куће када би Шапцу био враћен дуг Републике од 30 милиона евра.

-Замислите да Шабац поред тога што данас на рачуну има око осам милиона евра има још 30 милиона евра које му дугује држава. Ми бисмо заиста могли да урадимо све што путеве у шабачком крају и да буквално асфалт дође до сваке куће. Оно што сад радимо и што можемо да урадимо са новцем који имамо, а да рационално управљамо финансијама, су ови путни правци. Данас се ради пут у Богосавцу, завршен је пут код Добрића и Цуљковића, сутра се радови селе у Белу Реку и Петковицу. Радићемо све где је асфалт у најлошијем стању. Паралелно са тим ћемо радити улице које су најфреквентније у граду, централне зоне плус прилази најважнијим јавним местима као што је Ново гробље, најавио је градоначелник Небојша Зеленовић.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
27. Фебруар 2020.

Забрана саобраћаја

Обавештавамо грађане да ће бити забрањен саобраћај у следећим улицама у Шапцу:
- на деоници Улице краља Александра, од раскрснице са ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'