Градска управа

Подаци о организацији Градске управе

Одсек саобраћајне инспекције

04. Новембар Одсек саобраћајне инспекције

Одсек саобраћајне инспекције врши послове праћења транспортних потреба и захтева, предлаже и припрема минималне стандарде услуга (линије, интервали и сл.), припрема конкурсну документацију за ангажовање превозника, припрема и предлаже нацрт уговора са превозницима, анализира тарифни систем, систем карата и наплате и предлаже евентуалне измене, предлаже измене у режиму саобраћаја и паркирања да би се обезбедили бољи услови за кретање возила јавног превоза, прати реализацију уговора са превозницима и о томе извештава надлежне, предлаже ревизију уговора, прати склапање уговора о превозу ђака и наставника, обавља и друге послове везане за унапређење система јавног градског и приградског превоза путника, доноси Програм о оптималном броју такси стајалишта и броју такси места на такси стајалиштима, одређује такси стајалишта, даје сагласност за постављање рекламног паноа на крову такси возила, врши послове надзора над спровођењем одредаба Закона о превозу у друмском саобраћају и прописа донетих на основу овог закона у обављању локалног превоза и то: ванлинијског превоза путника, линијског и ванлинијског превоза ствари, превоза за сопствене потребе лица и ствари и ауто-такси превоза, као и техничко регулисање саобраћаја на локалним путевима и улицама у насељеним местима и то: усмеравање транзитног, теретног, бициклистичког, запрежног и пешачког саобраћаја, одређивање једносмерних путева и улица, утврђивање путева и улица у којима је забрањен саобраћај или саобраћај одређених врста возила, ограничење брзине кретања возила, одређивање простора за паркирање и заустављање возила, врши надзор над применом Одлуке о некатегорисаним путевима.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
23. Октобар 2018.

Прикључење на гас у улици Милоша Обилића

ЈКП „Топлана-Шабац“ врши раскопавање површине јавне намене у Шапцу, у улици Милоша Обилића број 86. ради прикључења објеката на дистрибутивну гасну мрежу у периоду од 24. октобра до 30. децембра 2018. године, обавезу да ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'