Градска управа

Подаци о организацији Градске управе

Група за заштиту животне средине

04. Новембар Група за заштиту животне средине

Група за заштиту животне средине врши инспекцијски надзор над применом мера заштите ваздуха, заштите од буке, управљања отпадом, заштите од нејонизујућег зрачења, надзор над споменицима природе на територији града, заштите од хемикалија процене утицаја на животну средину, учествује у изради планова мера заштите животне средине, припрема годишње извештаје,води управни поступак, врши обраду захтева о потреби процене утицаја на животну средину, о обиму и садржају студије о процени утицаја, о давању сагласности на студију и обраду захтева о потреби процене затеченог стања, учествује у изради решења по свим наведеним захтевима, обавештава јавност о поднетим захтевима и донетим решењима путем локалног листа, организује јавни увид, презентацију и јавну расправу, обавља административно-техничке послове за потребе техничке комисије, води поступак стратешке процене утицаја на животну средину и учествује у давању сагласности на извештај о стратешкој процени, води поступак око издавања интегрисане дозволе, води катастар загађивача, сарађује у изради ЛЕАП-а, води јавну књигу о спроведеним поступцима и донетим одлукама о процени утицаја на животну средину.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
13. Децембар 2018.

Радови у улици Јеле Спиридоновић Савић

ЈКП „Топлана-Шабац“ врши раскопавање површине јавне намене у Шапцу, у улици Јеле Спиридоновић Савић број 9. ради прикључења објеката на дистрибутивну гасну мрежу у периоду од 14. до 30. децембра 2018. године, уз обавезу ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'