Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Зеленовић:
шабачки напредњаци учествују
у Вучићевом политичком циркусу

07. Мај Зеленовић: <br> шабачки напредњаци учествују <br> у Вучићевом политичком циркусу
Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић огласио се поводом данашњег протеста чланова Српске напредне странке (СНС) испред зграде Градске управе у Шапцу.
-Ово није ништа ново ни за мене ни за Шапчане. Српска напредна странка од 2012. године покушава да промени власт на потпуно нелегитиман и нелегалан начин. И после избора на којима су изгубили 2016. године покушали су да промене легално изабрану власт у Шапцу. То се зове политички криминал. Они су злоупотребили све институције, и полицију и тужилаштво и судове, све су учинили што су могли у покушају да промене овдашњу власт. Нису досад успели и ја им поручујем да неће успети ни убудуће, рекао је градоначелник.

Он је представницима шабачког СНС-а поручио да је одржавање избора једини начин да се на легалан начин промени власт у Шапцу.
-Избори ће бити одржани кад им дође време. Сигуран сам да ћемо на тим изборима поновити добар резултат. Читава политика Александра Вучића и СНС јесте политички циркус и ови људи који протестују испред зграде Градске управе су учесници у том циркусу. Суштина је заправо да је Вучић отео 30 милиона евра од града Шапца и Шапчана. Отимајући тај новац он је отео паре и од мештана месне заједнице Мајур и од мештана Доњег Шора, Заблаћа и сваког другог места у нашој општини и у нашем граду. Упркос томе, Шабац у буџету има 10 милиона евра и урадиће све оно што је по плану предвиђено и што је одлучено на Скупштини града Шапца. Тај новац ћемо потрошити на најпаметнији могући начин, напоменуо је Зеленовић.

Он је дао одговор и на питање како је могуће да у буџету Шапца има 10 милиона евра, упркос томе што је од Шапчана, како истиче, отето 30 милиона евра.
-Имамо најбоље организовану јавну администрацију са најмањим бројем радника у Градској управи, најбоље организована јавна предузећа и установе. Ето како нам је претекло 10 милиона евра, закључио је Зеленовић.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
16. Март 2020.

Забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића

Обавештавамо грађане да ће бити забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића у Шапцу, од раскрснице са Улицом Војислава Илића до раскрснице са Улицом Леонарда Да Винчија, у ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'