Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Завршено асфалтирање Улице војводе Мишића

25. Април Завршено асфалтирање Улице војводе Мишића
Улица војводе Мишића од данас целом дужином од 1200 метара има нов слој асфалта. Према наводима Миодрага Филиповића, руководиоца сектора за градњу у ЈП „Инфраструктура“ Шабац, реконструкција ове улице је завршена пре предвиђеног рока, 1. мај.
-Повољни временски услови, али посебно ангажованост извођача радова, фирме „Југокоп Подриње“, допринела је да се радови заврше седам дана пре предвиђеног рока. Захвални смо извођачима на брзом и квалитетном извођењу радова. Након реконструкције Улице војводе Мишића направићемо малу паузу у радовима у граду, али је планирано да се реконструкција настави после 6.маја, најавио је Филиповић.

Асфалтирању последње деонице у једној од најпрометнијих улица у граду присуствовали су и градоначелник Шапца Небојша Зеленовић и Виолета Шестић, директорка ЈП „Инфраструктура“ Шабац.
Градоначелник се захвалио суграђанима на стрпљењу због затварања улица и успореног саобраћаја због реконструкције претходних недеља.
-Започели смо велику грађевинску сезону коју ћемо наставити одмах после празника. На реду је реконструкција Улице попа Карана и Карађорева. Грађани ће бити благовремено обавештени о почетку радова. Ово је година великих реконструкција, па је у плану да уредимо више од 40 градских улица, рекао је градоначелник.

Он је позвао грађане да се укључе у предстојећи круг непосредног изјашњавања у градским месним заједницама и да предложе шта је потребно да се унапреди у месту у ком живе.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
16. Март 2020.

Забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића

Обавештавамо грађане да ће бити забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића у Шапцу, од раскрснице са Улицом Војислава Илића до раскрснице са Улицом Леонарда Да Винчија, у ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'