Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Завршен вашар: 10 одсто више закупаца него лане

23. Септембар Завршен вашар: 10 одсто више закупаца него лане
Нова локација шабачког вашара привукла је и нове закупце, чак 10 одсто више него прошле године. У поређењу са 2017. годином, када је вашар организован на Михајловцу, број закупаца бележи раст од 20 одсто.

За градоначелника Шапца Небојшу Зеленовића то је знак да је одлука о премештању вашара била добра јер је, како каже, ова манифестација била у фази опадања претходних година.

Нова локација подигла је приход, квалитет и посећеност.

-Вашар све дуже траје и има све више закупаца. Имали смо више од 500 закупаца, што је за 10 одсто више него прошле године. Истовремено смо више новца зарадили – око 140 000 евра. То је приход који иде граду Шапцу и комуналном предузећу. Ми смо један од ретких градова који не субвенционише оваква дешавања, ми једноставно приходујемо од вашара зато што имамо бренд и имамо шта да понудимо. Јако смо задовољни што смо доносећи одлуку да вашар преместимо на ову локацију подигли посећеност и квалитет. Закупци су задовољни, сви су лепо зарадили, а Шапчани и гости су се лепо провели. Очекујем следеће године још већу посету. Ова манифестација је у претходној години била у фази опадања закупаца, а сада доживљава раст. То се дешава зато што у граду има више новца, зато што сад имамо боље услове. Зато што смо слушали шта су потребе људи који се баве овим послом и изашли им у сусрет. Овде имју воду, има канализацију, струју и расвету. Овај вашар је један од најбоље до сада организованих и ја желим да честитам Туристичкој организацији на данима Чивијаде који су нас увели у вашар, Јавном комуналном предузећу Стари град и организационом одбору града који се бавио организацијом шабачког вашара, рекао је градоначелник Небојша Зеленовић.

Према проценама комуналног предузећа, чишћење ове локације трајаће наредна три дана, а изградња Савеске авеније је настављена.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
26. Децембар 2019.

Топлана - радови у улици Богојављенска

Градска управа Града Шапца - Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Топлана-Шабац“ Шабац вршити раскопавање површине јавне ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'