Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Запаљено возило комуналне полиције

30. Децембар Запаљено возило комуналне полиције
Ноћас, четири сата након поноћи, запаљено је служено возило шабачког Одељења комуналне полиције. Према наводима дежурних комуналних полицајаца најпре се чула експлозија, а затим је уочен пожар у ком је горело службено возило. Брзом реакцијом дежурних полицајаца и интервенцијом ватрогасне службе, пожар је угашен пре него што се ватра прошила на друга возила. Повређених није било, али је на аутомобилу причињена стопроцентна материјална штета. Према информацијама које су добили у Одељењу комуналне полиције, пожар је подметнут.
Одељење комуналне полиције данас су посетили градоначелник Шапца Небојша Зеленовић и Јелена Јекић, начелница Градске управе града Шапца. Они су са представницима Комуналне полиције разговарали о инциденту од претходне ноћи.
Јелена Јекић, начелница Градске управе града Шапца, истакла је да је задатак Града да заједно са свим службама воде рачуна о безбедности, и да овај намерно изазвани пожар није начинио само материјалну штету једном од одељења у Градској управи, већ је узнемирио и грађане Шапца који живе у близини места где се догодила експлозија.
Градоначелник Зеленовић је изразио забринутост због овог догађаја.
-Чињеница да су неки грађани запалили аутомобил Комуналне полиције, говори да живимо у друштву у ком постоји озбиљан проблем. Ово је погрешан и последњи начин на који неко треба да покаже своје незадовољство радом неке службе, у овом случају Одељења комуналне полиције. Након разговора са начелником полиције и представницима тужилаштва, добио сам убедљиве информације да трагају за починиоцем, рекао је Зеленовић и додао да је овакав чин угржавања опште безбедности директан ударац на Град и грађане Шапца.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
10. Децембар 2018.

Радови у Улици кнеза Милоша

ЈКП „Топлана-Шабац“ врши раскопавање површине јавне намене у Шапцу у Улици кнеза Милоша непосредно иза шахта, наспрам стамбеног објекта Краља Драгутина број 1. ради санације ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'