Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Волујац: почела поправка малских путева

26. Јун Волујац: почела поправка малских путева
На прошлогодишњем непосредном изјашњавању становници Месне заједнице „Волујац“ су изгласали да се 675.000 динара, од повраћаја средстава пореза на имовину које су имали на свом рачуну, утроши на поправку малских путева у Брђанској мали, Урошевића путу, Средњој мали, на Гробљанском путу, на путу школа-Гајићи, Костадиновића путу, парлогу, од Урошевића до реке, на Копрчанској мали и на путу према Грушићу.
Са мештанима Волујца разговарала је Јелена Топаловић Петровић, помоћница градоначелника Шапца за укључивање грађана. Како је истакла, сведоци смо реализације пројеката за које се гласало прошлог децембра, што је мештанима у свих 60 шабачких месних заједница додатан мотив да плаћају порез, јер знају да ће средства којима њихова месна заједница располаже бити потрошена у месту у ком живе.
-Време је да се размисли о предлозима за ново непосредно изјашњавање, о идејама са којима ће се изаћи на овогодишње гласање. Позвала бих све грађане Волујца и свих осталих сеоских, приградских и градских месних заједница који се нису уписали у спискове за непосредно изјашњавање, да се упишу и искористе могућност да предлаже идеје и да гласају, подсетила је Јелена Топаловић Петровић.
Мештани Волујца су похвалили одлуку Градске управе града Шапца, којом је омогућено да житељи сваке месне заједнице сами одлуче шта је најпотребније да се ради у месту у ком живе. Сматрају да ће на због ове јединствене одлуке Града Шапца, чак и они који у претходном периоду нису уплаћивали порез, сада постати редовне платише.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
20. Мај 2019.

Раскопавања у улици војводе Мишића

Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Водовод-Шабац" вршити раскопавање површине јавне намене тротоара од бехатона, у улици ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'